Provisioperintä

Perintää ilman kustannuksia?

Provisioperinnässä tehtävistä toimenpiteistä ei synny toimeksiantajalle kustannuksia. Veloitamme 25% provision toimeksiantajan kokonaissaatavasta, mikäli velalliselta saadaan suoritus. Siten provisioperintä tekee sellaistenkin saatavien perinnästä kannattavaa, joissa perinnän onnistuminen on epävarmaa ja oikeudellisen perinnän kustannukset saattavat nousta yhtä suuriksi kuin saatavan pääoma. Provisioperintä soveltuu kuitenkin kaikkiin tilanteisiin, joissa toimeksiantaja ei halua itselleen kustannuksia perinnässä tehtävistä toimenpiteistä.

Miten provisioperintä toimii?

Saatava voidaan siirtää perintään vapaaehtoisen perinnän päätyttyä. Päätämme provisioperintään siirrettävistä toimeksiannoista tapauskohtaisesti. Selvät ja riidattomat yritysten väliset saatavat voimme ottaa suoraan provisioperintään. Siirtäessään toimeksiantonsa provisioperintään toimeksiantaja sitoutuu oikeuteemme hoitaa toimeksianto parhaaksi katsomallamme tavalla tai jättää asia sillensä, mikäli velallinen on ilmeisen varaton.

Provisioperintä on toimeksiantajalle täysin riskitöntä, sillä provisiota ei veloiteta ellei velalliselta saada suoritusta.

<<< TAKAISIN


Heräsikö sinulla kysymyksiä provisioperintäpalvelusta tai haluatko kuulla lisää?

OTA YHTEYTTÄ