Skip to main content

B. plan perintäpalvelut

Jätä toimeksianto

Heräsikö sinulle kysymyksiä perinnästä tai haluatko kuulla lisää perintäpalveluistamme?

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin perintään liittyviin kysymyksiin puhelimitse numerossa 020 718 1770 sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@bplan.fi.

Miten lähetän toimeksiannon?

Lähetä

lasku tai velan perusteena toimiva asiakirja sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@bplan.fi ja ilmoita saatavan perintäänsiirrosta. Voit jättää toimeksiannon sähköpostitse tästä.

Saatavia

voi toimittaa perittäväksi myös Heeros Oyj:n Venda-laskutusohjelmasta valitsemalla Vendassa B. plan Oy:n perintätoimistoksesi. Perintälinjapalvelun avaamisesta tulee olla yhteydessä Heeros Oyj:hin ennen toimeksiannon jättämistä.

Ilmoita

tiedossasi olevat velallisen tiedot – nimi, postiosoite, henkilötunnus, sähköposti sekä puhelinnumero. Ilmoita myös toimeksiantajan tiedot – nimi, y- tai henkilötunnus, postiosoite sekä tili- ja yhteystiedot.

Vastike- ja vuokravastaavien perinnässä

toimita kopio allekirjoitetusta vuokrasopimuksesta. Toimita lisäksi reskontraote tai muu selvitys siitä, miltä kuukausilta vastike- tai vuokrasaatavaa on suorittamatta.

Vastaanotetusta toimeksiannosta

lähetetään asiakkaalle vastaanottoilmoitus. Ensimmäisen toimeksiannon yhteydessä toimitetaan lisäksi linkki, asiakastunnus sekä salasana Extranet-palveluun, jossa toimeksiannon tilaa voi seurata reaaliaikaisesti.

Ota yhteyttä

AjanvarausYhteystiedot

B. plan Oy

asiakaspalvelu@bplan.fi
020 718 1770

Y-tunnus: 2260586-0
Toimilupa: ESHL-2009-04170/Yr-2

B. plan Laki Oy