B. plan perintäpalvelut

Jätä toimeksianto

Heräsikö sinulle kysymyksiä perinnästä tai haluatko kuulla lisää perintäpalveluistamme?

Asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin perintään liittyviin kysymyksiin puhelimitse numerossa 020 718 1770 sekä sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@bplan.fi.

Miten lähetän toimeksiannon?

Lähetä

lasku tai velan perusteena toimiva asiakirja sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@bplan.fi ja ilmoita saatavan perintäänsiirrosta. Voit jättää toimeksiannon sähköpostitse tästä.

Saatavia

voi toimittaa perittäväksi myös Heeros Oyj:n Venda-laskutusohjelmasta valitsemalla Vendassa B. plan Oy:n perintätoimistoksesi. Perintälinjapalvelun avaamisesta tulee olla yhteydessä Heeros Oyj:hin ennen toimeksiannon jättämistä.

Ilmoita

tiedossasi olevat velallisen tiedot – nimi, postiosoite, henkilötunnus, sähköposti sekä puhelinnumero. Ilmoita myös toimeksiantajan tiedot – nimi, y- tai henkilötunnus, postiosoite sekä tili- ja yhteystiedot.

Vastike- ja vuokravastaavien perinnässä

toimita kopio allekirjoitetusta vuokrasopimuksesta. Toimita lisäksi reskontraote tai muu selvitys siitä, miltä kuukausilta vastike- tai vuokrasaatavaa on suorittamatta.

Vastaanotetusta toimeksiannosta

lähetetään asiakkaalle vastaanottoilmoitus. Ensimmäisen toimeksiannon yhteydessä toimitetaan lisäksi linkki, asiakastunnus sekä salasana Extranet-palveluun, jossa toimeksiannon tilaa voi seurata reaaliaikaisesti.

Ota yhteyttä

AjanvarausYhteystiedot

B. plan Oy

asiakaspalvelu@bplan.fi
020 718 1770

Y-tunnus: 2260586-0
Toimilupa: ESHL-2009-04170/Yr-2

B. plan Laki Oy