Skip to main content

B. plan lakipalvelut

Oikeudenkäynnit ja riidanratkaisu

Erimielisyyksiltä ei aina voida välttyä, mutta niiden ratkaisemiseksi on monia vaihtoehtoja. Riitoja voidaan ratkaista heti alkuvaiheessa vapaaehtoisten sovintoneuvottelujen keinoin ja yhteisymmärrystä on mahdollista tavoitella vielä senkin jälkeen, kun asia on siirtynyt tuomioistuimeen. Toisinaan sovinto ei ole mahdollinen, jolloin oikeudenkäynti on välttämätön asian ratkaisemiseksi. Osaavan asiantuntijan apu on korvaamatonta niin sovintoneuvotteluissa kuin oikeudenkäynnissäkin – asiantuntijamme avustavat sinua kaikissa riita-asian vaiheissa, ajaen etuasi rautaisella ammattitaidolla.

Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse 020 718 1771.

Asiantuntijan puoleen kääntyminen on kannattavaa heti asian riitaantuessa – näin voidaan välttää riidan laajentuminen sekä mahdolliset oikeudenmenetykset. Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse 020 718 1771.

Asian vapaaehtoinen sopiminen on usein asiakkaan kannalta järkevin vaihtoehto ja sovittelemalla päästäänkin useimmissa tapauksissa molempia osapuolia tyydyttävään lopputulokseen. Aina vapaaehtoista sovintoa ei kuitenkaan voida saavuttaa, jolloin asia siirtyy puolueettoman tuomioistuimen käsiteltäväksi. Sovintoa on mahdollista tavoitella tämänkin jälkeen muun muassa tuomioistuinsovittelussa, joka on prosessina täysimittaista oikeudenkäyntiä joustavampi sekä nopeampi menettely. Pyrimme riita-asioissa aina kartoittamaan sovinnon mahdollisuuden sekä neuvottelemaan mahdollisesta sovinnosta – neuvomme ja edustamme yritys- sekä yksityisasiakkaitamme sovintoneuvotteluissa ja niiden ulkopuolella, ja laadimme sovintotarjouksia ja -sopimuksia asiakkaan parhaan edun mukaan.

Mikäli osapuolten välistä sopimusta ei saavuteta sovintoneuvottelujen tuloksena, ratkaistaan asia tuomioistuimessa. Erityisesti riita-asioiden oikeudenkäynnissä asiantuntijan avustus on ensiarvoisen tärkeää, sillä asiantuntija osaa huomioida keskeisimmät oikeudelliset seikat ja ajaa asiaa asiakkaalle edukkaimmalla tavalla. Edustamme ja neuvomme niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä kaikissa riita-asian vaiheissa. Tarjoamme kattavan kokemuksemme tuomaan oikeudelliseen näkemykseen perustuvia ratkaisuja sekä käytännönläheisiä neuvoja. Pidämme huolen myös siitä, että oikeudellinen prosessi hoituu sinulle taloudellisimmalla tavalla; selvitämme mahdollisuutesi saada oikeudenkäyntikulut katetuksi vakuutuksestasi tai saada oikeusapua valtion varoista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lakiasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse, tai varaa sinulle sopiva puhelinaika ajanvarauskalenteristamme. Puhelimitse käytävä ensikonsultaatio (15 min) on maksuton.
Varaa aika

Tiina Kivilä

Toimitusjohtaja, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1771
tiina.kivila@bplan.fi

Ulriikka Tammi

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1778
ulriikka.tammi@bplan.fi

B. plan Oy

asiakaspalvelu@bplan.fi
020 718 1770

Y-tunnus: 2260586-0
Toimilupa: ESHL-2009-04170/Yr-2

B. plan Laki Oy