Skip to main content

B. plan lakipalvelut

Työsuhdeasiat

Työsuhdeasiat nousevat esiin jokapäiväisessä arjessa. Näitä kohdataan sekä työnantajan että työntekijän roolissa, tehdyn työn korvauksien maksussa ja vastaanotossa sekä erilaisten työsuhteiden alkaessa ja päättyessä. Yleisimmin riitatilanteita aiheuttavat korvausten maksuun sekä työsuhteen päättämiseen liittyvät erimielisyydet – näissä nousee esiin useita oikeudellisia kysymyksiä, joita kohdatessa on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen. Me autamme sinua ennakoimaan ja välttämään riitatilanteita sekä ratkaisemaan jo syntyneitä erimielisyyksiä. Älä jää yksin kysymystesi kanssa, sillä me löydämme tarvitsemasi vastaukset.

Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse 020 718 1771.

Työsuhdeasiat kuuluvat jokapäiväiseen arkeemme, joko työnantajan tai työntekijän roolissa. Työsuhteisiin liittyy monenlaisia oikeudellisia kysymyksiä, joissa on aiheellista kääntyä asiantuntijan puoleen. Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse 020 718 1771.

Työsuhdeasioita koskevat epäselvyydet ja riitatilanteet juontavat yleisesti korvausten maksuun sekä työsuhteen päättämiseen liittyvistä kysymyksistä. Työnantajan on syytä ennen työsopimuksen irtisanomista tai purkamista varmistaa, että työsuhteen päättämiselle on olemassa lailliset perusteet, ja että asiassa menetellään kokonaisuudessaan laillisella sekä asianmukaisella tavalla. Työsuhteen päättämiseen liittyvissä epäselvyyksissä onkin hyvä olla etukäteen yhteydessä asiantuntijaan, jotta voidaan välttyä jälkikäteisiltä korvausvaatimuksilta; mikäli työnantaja päättää työsuhteen ilman lainmukaisia perusteita, saattaa työntekijällä olla oikeus korvaukseen työsuhteen perusteettomasta päättämisestä. Tällöin sekä työnantajan että työntekijän on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen korvausvastuun perusteen sekä määrän selvittämiseksi.

Autamme sinua työsuhteen päättämiseen liittyvien erimielisyyksien ennakoimisessa sekä jo syntyneiden riitatilanteiden ratkaisemisessa. Tarjoamme asiantuntevia vastauksia kaikkiin työsuhteisiin liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin sekä avustamme työoikeudellisten asiakirjojen, kuten työ- ja johtajasopimusten, laadinnassa ja tarkastamisessa. Asiantuntijamme neuvovat ja edustavat sinua kaikissa riita-asian vaiheissa, sovintoneuvotteluista mahdolliseen oikeudenkäyntiin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme etukäteisesti tai heti oikeudellisen ongelmasi ilmetessä – me tiedämme sinulle parhaan menettelytavan ja löydämme tilanteeseesi oikeat ratkaisut.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lakiasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse, tai varaa sinulle sopiva puhelinaika ajanvarauskalenteristamme. Puhelimitse käytävä ensikonsultaatio (15 min) on maksuton.
Varaa aika

Tiina Kivilä

Toimitusjohtaja, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1771
tiina.kivila@bplan.fi

Minna Jokela

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1778
minna.jokela@bplan.fi

B. plan Oy

asiakaspalvelu@bplan.fi
020 718 1770

Y-tunnus: 2260586-0
Toimilupa: ESHL-2009-04170/Yr-2

B. plan Laki Oy