Skip to main content

B. plan lakipalvelut

Sopimus- ja vahingonkorvausasiat

Sopimuksia solmitaan liike- ja yksityiselämän eri vaiheissa niin kirjallisesti kuin suullisesti. Sopimusten muotoon, tulkintaan sekä toteennäyttöön liittyvät erimielisyydet johtavat kuitenkin toisinaan vahingonkorvausvaateisiin. Minimoi tulevien erimielisyyksien riski jättämällä sopimuksen laadinta asiantuntijan käsiin; tarkistamme myös olemassa olevien sopimusten sisällön mahdollisten sudenkuoppien välttämiseksi. Jos sopimuserimielisyyttä on jo ilmennyt, älä aikaile siirtää asiaa ammattilaiselle – me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään tilanteeseesi kannattavimman ratkaisun.

Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse 020 718 1771.

Sopimuksia solmittaessa kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen, sillä asiaan liittyvien riskien tunnistaminen heti sopimusvaiheessa on kriittisen tärkeää. Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse, puh. 020 718 1771.

Huolellisesti laadittu kirjallinen sopimus minimoi osapuolten väliset sopimuserimielisyydet ja on merkittävä osa ennakoivaa riskienhallintaa. Asiantuntijan selkeästi ja asianmukaisesti laatimilla sopimuksilla voidaan välttyä kalliilta ja aikaavieviltä sopimusriidoilta kokonaan. Laadimme yrityksille sekä yksityishenkilöille selkeät ja laadukkaat sopimukset asiakkaan omien tarpeiden mukaan, ja tarjoamme oikeudellista neuvontaa sopimuserimielisyyksissä sekä muissa sopimusoikeudellisissa asioissa. Toisinaan sopimuksia solmitaan myös suullisesti ja suullinen sopimus onkin yleisesti juridisesti sitova – siihen liittyy kuitenkin usein enemmän tulkinnanvaraisuutta sekä oikeudellisia epäselvyyksiä, jotka johtavat kärjistyessään erilaisiin riitatilanteisiin. Sopimuksiin liittyvissä tulkintatilanteissa on tärkeää löytää tuekseen osaava asiantuntija, joka osaa auttaa muun muassa sopimuksen sisältöä sekä toteennäyttöä koskevissa kysymyksissä. Edustamme ja neuvomme asiakkaita kaikissa sopimuserimielisyyden vaiheissa aina neuvotteluista mahdolliseen oikeudenkäyntiin.

Sopimussuhteissa saattaa nousta esiin kysymys vahingonkorvausvastuusta esimerkiksi tilanteissa, joissa tilattu työ tai palvelu ei vastaa sovittua. Avustamme sinua oikeudellisen asemasi selvittämisessä niin vahingon kärsijänä kuin vahingon aiheuttajanakin. Autamme myös selvittämään, tuleeko vahingonkorvaus asiassa kyseeseen, sekä mahdollisen korvausvastuun määrän ja perusteet. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita kattavalla ammattitaidolla kaikenlaisissa vahingonkorvausasioissa, ja edustamme sekä neuvomme asiakkaita sovintoneuvotteluissa sekä mahdollisessa oikeudenkäyntiprosessissa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lakiasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse, tai varaa sinulle sopiva puhelinaika ajanvarauskalenteristamme. Puhelimitse käytävä ensikonsultaatio (15 min) on maksuton.
Varaa aika

Tiina Kivilä

Toimitusjohtaja, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1771
tiina.kivila@bplan.fi

Ulriikka Tammi

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1778
ulriikka.tammi@bplan.fi

B. plan Oy

asiakaspalvelu@bplan.fi
020 718 1770

Y-tunnus: 2260586-0
Toimilupa: ESHL-2009-04170/Yr-2

B. plan Laki Oy