Skip to main content

Oikeita siirtoja asiantuntijan avulla

B. plan lakipalvelut

Yritykset

Palvelemme yritysasiakkaita kaikissa liiketoiminnan juridisissa kysymyksissä. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa ennakoit tulevia riskejä ja vastaat tehokkaasti yritystoiminnan haasteisiin. Korkealuokkaisella asiantuntijuudella sekä käytännönläheisillä neuvoilla varmistamme, että asiat sujuvat suunnitelmiesi mukaan. 
Saat meiltä nopeasti vastauksen sinua askarruttaviin kysymyksiin sekä asiantuntijan arvion tilanteestasi ja sinulle kannattavimmasta toimintatavasta. Varmista oikeat siirrot valitsemalla avuksesi ratkaisujen ammattilainen.

Yksityishenkilöt

Autamme yksityisasiakkaita ennakoimaan tulevaa sekä vastaamaan yllättäviin elämänmuutoksiin. Palvelemme sinua perhe- ja perintöoikeutta, sopimus- ja vahingonkorvausoikeutta sekä riita-asioiden sovittelua ja oikeudenkäyntejä koskevissa asioissa asiantuntevasti ja luotettavasti.

Elämästä ei saa mutkatonta  –  mutta oikeilla ratkaisuilla teemme siitä sinulle hieman huolettomampaa.

Oikeudenkäynnit ja riidanratkaisu

Erimielisyyksiltä ei aina voida välttyä, mutta niiden ratkaisemiseksi on monia vaihtoehtoja. Riitoja voidaan ratkaista heti alkuvaiheessa vapaaehtoisten sovintoneuvottelujen keinoin ja yhteisymmärrystä on mahdollista tavoitella vielä senkin jälkeen, kun asia on siirtynyt tuomioistuimeen. Toisinaan sovinto ei ole mahdollinen, jolloin oikeudenkäynti on välttämätön asian ratkaisemiseksi. Osaavan asiantuntijan apu on korvaamatonta niin sovintoneuvotteluissa kuin oikeudenkäynnissäkin – asiantuntijamme avustavat sinua kaikissa riita-asian vaiheissa, ajaen etuasi rautaisella ammattitaidolla.

Lue lisää

Sopimus- ja vahingonkorvausasiat

Sopimuksia solmitaan liike- ja yksityiselämän eri vaiheissa niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Sopimusten muotoon, tulkintaan sekä toteennäyttöön liittyvät erimielisyydet johtavat kuitenkin toisinaan vahingonkorvausvaateisiin. Minimoi tulevien erimielisyyksien riski jättämällä sopimuksen laadinta asiantuntijan käsiin; tarkistamme myös olemassa olevien sopimusten sisällön mahdollisten sudenkuoppien välttämiseksi. Jos sopimuserimielisyyttä on jo ilmennyt, älä aikaile siirtää asiaa ammattilaiselle – me olemme täällä auttaaksemme sinua löytämään tilanteeseesi kannattavimman ratkaisun.

Lue lisää

Perhe- ja jäämistöoikeudelliset asiat

Tiesitkö, että voit nähdä tulevaan? Elämä on luonteeltaan arvaamatonta, emmekä voi määrittää mitä se tuo mukanaan. Voimme kuitenkin turvata tulevaisuutta varautumalla siihen parhaan kykymme mukaan. Turvaamme sinun sekä läheistesi edun ennalta laatimalla tarvittavat oikeudelliset asiakirjat – testamentilla, hoitotestamentilla, edunvalvontavaltuutuksella ja avioehdolla voidaan säästyä tulevalta murheelta. Toimimme myös tukenasi tilanteissa, joihin valmistautuminen on mahdotonta. Ajamme sinun sekä lastesi etua ja oikeutta, kun ero tai erimielisyys yllättää, sekä autamme läheisen poismenon keskellä toimittamalla perunkirjoituksen puolestasi.

Lue lisää

Asunto- ja kiinteistökauppa

Asunto- ja kiinteistökauppariidat ovat yhä yleisempiä ja syntyvät usein kaupan jälkeen havaituista virheistä. Asunto- ja kiinteistökauppaa koskeviin erimielisyyksiin liittyy useita oikeudellisia sekä rakennusteknisiä seikkoja, joiden selvittäminen ilman asiantuntijan apua on äärimmäisen työlästä ja vaikeaa. Jos siis löydät itsesi riitatilanteesta, et ole asiasi kanssa yksin – asiantuntijamme antavat sinulle osuvimmat neuvot sekä sopivimmat oikeudelliset ratkaisut.

Lue lisää

Työsuhdeasiat

Työsuhdeasiat nousevat esiin jokapäiväisessä arjessa. Näitä kohdataan sekä työnantajan että työntekijän roolissa, tehdyn työn korvauksien maksussa ja vastaanotossa sekä erilaisten työsuhteiden alkaessa ja päättyessä. Yleisimmin riitatilanteita aiheuttavat korvausten maksuun sekä työsuhteen päättämiseen liittyvät erimielisyydet – näissä nousee esiin useita oikeudellisia kysymyksiä, joita kohdatessa on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen. Me autamme sinua ennakoimaan ja välttämään riitatilanteita sekä ratkaisemaan jo syntyneitä erimielisyyksiä. Älä jää yksin kysymystesi kanssa, sillä me löydämme tarvitsemasi vastaukset.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksia meille usein esitettyihin oikeudellisiin kysymyksiin. Jos et löydä etsimääsi vastausta tai haluat tietää lisää, ota yhteyttä – autamme mielellämme.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lakiasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse, tai varaa sinulle sopiva puhelinaika ajanvarauskalenteristamme. Puhelimitse käytävä ensikonsultaatio (15 min) on maksuton.
Varaa aika

Tiina Kivilä

Toimitusjohtaja, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1771
tiina.kivila@bplan.fi

Minna Jokela

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1778
minna.jokela@bplan.fi

B. plan Oy

asiakaspalvelu@bplan.fi
020 718 1770

Y-tunnus: 2260586-0
Toimilupa: ESHL-2009-04170/Yr-2

B. plan Laki Oy