Skip to main content

B. plan lakipalvelut

Asunto- ja
kiinteistökauppa

Asunto- ja kiinteistökauppariidat ovat yhä yleisempiä ja erimielisyydet seuraavat usein kaupan jälkeen havaittuja virheitä. Asunto- ja kiinteistökauppaa koskeviin riitatilanteisiin liittyy monia rakennusteknisiä ja oikeudellisia seikkoja, joiden selvittäminen ilman osaavan asiantuntijan avustusta on hankalaa.

Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse 020 718 1771.

Asunto- ja kiinteistökauppaa koskevassa virhetilanteessa tulee kysymykseen muun muassa oikeudellisen vastuunjaon selvittäminen. Mikäli asiaan liittyy toisen osapuolen vahingonkorvausvaateita, on tärkeää tarkistaa näiden aiheellisuus ja oikeudelliset perusteet asiantuntijalla. Virheen laadun, laajuuden sekä mahdollisten korvauskustannusten kartoittamiseksi tarvitaan myös monesti erilaisia rakennusteknisiä selvityksiä, joiden hankkimisessa sekä oikeudellisessa tulkitsemisessa on hyvä kääntyä juridisen asiantuntijan puoleen. Avustamme ja edustamme asiakkaita asunto- ja kiinteistökaupan virhetilanteissa niin myyjän kuin ostajan asemassa, ja tarjoamme oikeudellisia neuvoja sekä kannattavimpia ratkaisuja prosessin kaikissa vaiheissa.

Neuvomme, edustamme sekä avustamme asiakkaitamme kaikissa asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä virhe- ja riitatilanteissa. Riitatilanteissa pyrimme ensisijaisesti neuvottelemaan molempia osapuolia tyydyttävästä sovinnosta, jolla voidaan säästyä aikaavievältä oikeudenkäyntiprosessilta. Mikäli sovinto ei ole kuitenkaan mahdollinen tai sitä ei saavuteta, edustamme asiakkaitamme tuomioistuimessa. Ota yhteyttä heti asunnon tai kiinteistön virheen ilmetessä ja asiantuntijamme selvittävät sinulle, millaisesta virheestä on oikeudellisesti kysymys – saat meiltä asiantuntevan näkemyksen ongelmatilanteestasi sekä arvion siitä, miten asiassa on kannattavinta toimia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lakiasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse, tai varaa sinulle sopiva puhelinaika ajanvarauskalenteristamme. Puhelimitse käytävä ensikonsultaatio (15 min) on maksuton.
Varaa aika

Tiina Kivilä

Toimitusjohtaja, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1771
tiina.kivila@bplan.fi

B. plan Oy

asiakaspalvelu@bplan.fi
020 718 1770

Y-tunnus: 2260586-0
Toimilupa: ESHL-2009-04170/Yr-2

B. plan Laki Oy