Skip to main content

B. plan lakipalvelut

Perhe- ja jäämistöoikeudelliset asiat

Tiesitkö, että voit nähdä tulevaan? Elämä on luonteeltaan arvaamatonta, emmekä voi määrittää mitä se tuo mukanaan. Voimme kuitenkin turvata tulevaisuutta varautumalla siihen parhaan kykymme mukaan. Turvaamme sinun sekä läheistesi edun ennalta laatimalla tarvittavat oikeudelliset asiakirjat – testamentilla, hoitotestamentilla, edunvalvontavaltuutuksella ja avioehdolla voidaan säästyä tulevalta murheelta. Toimimme myös tukenasi tilanteissa, joihin valmistautuminen on mahdotonta. Ajamme sinun sekä lastesi etua ja oikeutta, kun ero tai erimielisyys yllättää, sekä autamme läheisen poismenon keskellä toimittamalla perunkirjoituksen puolestasi.

Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse 020 718 1771.

Perhe- ja jäämistöoikeudelliset asiat koskettavat meistä jokaista jossakin elämämme vaiheessa. Avioliittoon, lasten huoltoon ja elatukseen, edunvalvontaan sekä perintöön liittyvissä asioissa on tärkeää löytää tuekseen luotettava asiantuntija, joka ottaa tilanteesi kokonaisvaltaisesti huomioon. Varaa tästä aika maksuttomaan ensikonsultaatioon asiantuntijamme kanssa tai ota yhteyttä puhelimitse 020 718 1771.

Elämän muuttuviin tilanteisiin on hyvä varautua ennakolta. Tuleva etu ja oikeus voidaan turvata etukäteen laadituilla perhe- ja jäämistöoikeudellisilla asiakirjoilla, kuten testamenteilla ja hoitotestamenteilla, edunvalvontavaltuutuksilla, avioehtosopimuksilla sekä lahjakirjolla. Asiantuntijan laatimista perhe- ja jäämistöoikeudellisista asiakirjoista on todellista hyötyä, sillä niiden myötä on mahdollista välttyä muun muassa yllättäviltä veroseuraamuksilta. Toisinaan löydämme itsemme kuitenkin tilanteista, joihin varautuminen etukäteen on mahdotonta – tarjoamme apua myös läheisen poismenon aiheuttaman surun keskellä laatimalla perunkirjan, hoitamalla perunkirjoituksen sekä toimittamalla perinnönjaon puolestasi. Neuvomme ja tuemme asiakkaitamme prosessin kaikissa vaiheissa ja varmistamme, että asiakkaan etu ja oikeus toteutuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Avio- tai avoliiton päättyminen tuo tavallisesti mukanaan omaisuuden jakamiseen liittyviä kysymyksiä. Erotilanteen yllättäessä hoidamme puolestasi ositukseen tai omaisuuden erotteluun liittyvät neuvottelut ja avustamme esimerkiksi omaisuuden arvon määrittämiseen liittyvissä kysymyksissä. On hyvä huomioida, että liiton purkautuessa toisella osapuolella voi olla oikeus osituksen sovitteluun tai hyvitykseen, ja asiantuntijan konsultoiminen voikin olla kannattavaa myös tämän mahdollisuuden selvittämiseksi. Vanhempien eron yhteydessä tulee lisäksi ratkaistavaksi kysymys lasten huollon, tapaamisoikeuden ja elatuksen järjestämisestä. Lähtökohtaisesti vanhemmat voivat sopia lapseen liittyvistä asioista vapaasti, lapselle parhaaksi katsomallaan tavalla. Erotilanteissa asiat voivat kuitenkin kärjistyä, jolloin lapsen huoltoa ja elatusta koskevista asioista ei päästä sopimukseen, ja erimielisyyksien syntyessä on hyvä kääntyä kokeneen asiantuntijan puoleen.

Avustamme lapsen huoltoa, tapaamista tai elatusta koskevien asioiden sovittelussa sekä niiden saattamisessa tuomioistuimen ratkaistavaksi silloin, kun sopimusta osapuolten välillä ei muutoin kyetä saavuttamaan. Tarjoamme asiantuntijan apua myös asiaan liittyvissä muissa oikeudellisissa kysymyksissä, kuten elatusvastuun määrän ja perusteen selvittämisessä. Ajamme etuasi luottamuksella sekä tilanteen vaatimalla hienovaraisuudella ja varmistamme, että asia hoituu sinulle taloudellisimmalla tavalla – kartoitamme mahdollisuutesi saada oikeudenkäyntikulut katetuksi vakuutuksestasi tai saada oikeusapua valtion varoista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lakiasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse, tai varaa sinulle sopiva puhelinaika ajanvarauskalenteristamme. Puhelimitse käytävä ensikonsultaatio (15 min) on maksuton.
Varaa aika

Tiina Kivilä

Toimitusjohtaja, OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1771
tiina.kivila@bplan.fi

Minna Jokela

OTM, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja

020 718 1778
minna.jokela@bplan.fi

B. plan Oy

asiakaspalvelu@bplan.fi
020 718 1770

Y-tunnus: 2260586-0
Toimilupa: ESHL-2009-04170/Yr-2

B. plan Laki Oy